Lihaketju nousuun

Lihaketju nousuun – eteläsavolaisen lihaketjun kehittämisseminaari  kokosi runsaasti kiinnostuneita tuottajia kuuntelemaan ja keskustelemaan lihantuotannon kehittämisestä. LuomuTIETOverkko julkaisee tässä muutaman puheenvuoron seminaarista.

 

Outi Kiesilä ProAgria Etelä-Savosta on selvittänyt Etelä-Savolaisen lihantuotannon tilannetta. Lihakas-hankkeessa on mm. tehty haastattelut 26 tilalla. Lihakas -esiselvityshanke naudanlihantuotannosta Etelä-Savossa  (29 min)  
Joel Puhakainen Beeffi Oy:stä kertoi kolmen tuottajan Beeffi Oy:n ja lihatalo Snellmannin yhteistyössä Nostetta naaraista hankkeessa.
”Nostetta naaraista” -hanke ja limousine -kasvattajan onnistunut ketjuyhteistyö lihatalo Snellmannin kanssa (21 min)
 
Toimitusjohtaja Arto Jokinen Pajuniemi Oy:stä kertoi luomulihamarkkinoiden näkymistä Pajuniemi Oy:n näkökulmasta. Voit ladata tai kuunnella äänityksen: Ajankohtaisia näkymiä luomulihantuotannossa  (mp3 20 min)  
Heikki Manninen Roinilan lihatila Oy:stä (esittelyvideo, kotisivut) kertoi yrityksensä ratkaisuista mm. teurastamisessa, jatkojalostuksessa ja suoramyynnin kehittämisessä on tehty. Voit ladata tai kuunnella äänityksen: Teurastamo ja suoramyynti (mp3 21 min)  
Tulosta